۱۰ مهارت کاری مهم که باید قبل از ۲۰۲۰ فرابگیرید

5/5 (1 نظر)

بشریت در ۱۰۰ سال گذشته پیشرفت فناوری بیش‌تری را نسبت به چند هزار سال قبل از آن دیده است. به همین دلیل مهارت‌هایی را که مشاغل امروز نیاز دارند دائما در حال تکامل و تغییر است. آدم‌ها امروز در مشاغلی کار می‌کنند که ۲۰ سال پیش از این اصلا وجود نداشته‌اند؛ دانشگاه‌ها درحال‌حاضر دانشجویان را برای مشاغلی در آینده آماده می‌کنند که امروز وجود ندارند.

ما حالا نیاز داریم یک دو جین وظیفه را با مهارت و چیرگی انجام دهیم و آنها را اولویت‌بندی کنیم، در حالی که باید به مواعدی پایبند باشیم که بعد از ساعات کاری قانونی ما هستند. فناوری کار از منزل را نه تنها ممکن ساخته است بلکه در بعضی موارد آن را به یک ضرورت تبدیل کرده است. در دنیای امروز، شما می‌توانید از هر جای دیگری کار کنید. در حالی که روزانه با همکاران‌تان در سراسر دنیا ارتباط قرار دارید.

چون این روند ادامه خواهد یافت، ما باید از طریق مهارت‌آموزی حرفه‌ای و تحصیلات مستمر مهارت‌هایمان را به روز و مربوط نگه داریم. خوشبختانه، اینترنت، منابع گوناگونی را عرضه می‌کند که می‌تواند به ما در طلب دانش جدید کمک کند. وب‌گاه‌هایی مانند coursera، udemy، khan academy، دوره‌های پولی و رایگان در بیشتر رشته‌ها که تصورش را می‌کنید برگزار می‌کنند. این به شما اجازه می‌دهد مستقلا و بدون تداخل با تعهدات زندگی‌تان درس بخوانید و یاد بگیرید.

با استفاده از هر لحظه‌ی بیداری به عنوان شانسی برای بهتر بودن، ما نقش خودمان را ایفاء می‌کنیم تا اطمینان یابیم دنیای ما نیز به صورت روزانه تغییر و تکامل می‌یابد.

در این نوشتار به ۱۰ مهارت کاری مهم که در این دنیای جدید تا ۲۰۲۰ نیاز خواهید داشت پرداخته می‌شود. پیش از آن‌که ۱۰ مهارت لازم برشمرده شوند ابتدا به ۶ محرک یا رانشگر تغییرات پرشتاب دنیای امروز پرداخته می‌شود. در واقع این ۶ محرک هستند که باعث نیاز به این مهارت‌ها خواهند بود:

۶ محرک یا رانشگر تغییرات دنیای امروز

۱.افزایش شدید طول عمر

بی‌تردید آدم‌ها با استفاده از بهداشت و فناوری دائما به طول عمرشان افزوده می‌شود. پیش‌بینی می‌شود در ۲۰۵۰ شمار امریکایی‌های بالای ۶۰ سال تا ۷۰% افزایش یابد.

۲.خیزش ماشین‌ها و سامانه‌های هوشمند

فناوری می‌تواند توانایی‌های ما را زیاد کند، تقویت کند، و گسترش دهد. خودکارسازی محل‌های کار به خودی خود مشاغل تکرارشونده را از بین می‌برد.

۳.دنیای رایانشی

افزایش در حس‌گرها و پردازنده‌ها، دنیای ما را به یک سامانه‌ی قابل برنامه‌ریزی تبدیل خواهد کرد. داده‌ها به ما توانایی خواهند داد چیزهایی را در مقیاسی ببینیم که قبلا امکان‌پذیر نبوده است.

۴.بوم‌شناسی(اکولوژی) رسانه‌های جدید

افزاره‌های ارتباط‌گری جدید نیازمند سواد رسانه‌ای علاوه بر سواد متن هستند. رسانه‌های ارتباط‌گری بصری به یکی از زبان‌های جدید تبدیل خواهند شد.

۵. سازمان‌های ابرساختاریافته

فناوری‌های اجتماعی اشکال جدید تولید و خلق ارزش را به حرکت درخواهند آورد. افزاره‌های اجتماعی به سازمان‌ها امکان می‌دهند در مقیاس‌های بی‌نهایت و منتهای درجه کار کنند.

۶.دنیای متصل جهانی

تنوع و سازگاری در قلب و کانون عملیات تمام سازمان‌های دنیا قرار خواهد داشت. ایالات متحده و اروپا دیگر انحصار تولید شغل، نوآوری، و قدرت سیاسی را نخواهند داشت.

با توجه به ۶ علت و محرک تغییر دنیای امروز ما به دنیای آینده، شامل طول عمر، ماشین‌های هوشمند، دنیای رایانشی، بوم‌شناسی، رسانه‌های جدید، سازمان‌های ابرساختاریافته، و اتصال جهانی، همه‌ی ما نیاز داریم به ۱۰ مهارت که در ادامه خواهند آمد مسلط شویم؛ این مهارت‌ها مارا آماده‌ی زندگی و کار در دنیایی می‌کنند که تا پیش از این تخیلی به نظر می‌رسید. در ادامه به این ۱۰ مهارت و محرک‌های هر کدام خواهیم پرداخت:

۱۰ مهارت مهم که باید تا ۲۰۲۰ فرابگیرید

۱.معنی‌یابی

در اثر محرک ماشین‌های هوشمند ما نیاز به این مهارت داریم. این مهارت عبارت است از تعیین معنی و مفهوم عمیق‌تر آن‌چه بیان می‌شود.

۲.هوش اجتماعی

در اثر دو محرک ماشین‌های هوشمند، و اتصال جهانی ما به این مهارت نیاز داریم. این مهارت عبارت است از توانایی اتصال و ارتباط با دیگران به روشی عمیق و مستقیم برای واکنش‌های احساسی و هیجانی و بر هم‌کنش‌ها یا تعاملات مطلوب.

۳.تفکر بدیع و انطباقی

در اثر دو محرک ماشین‌های هوشمند، و اتصال جهانی به این مهارت نیاز خواهیم داشت. این مهارت عبارت است از خبرگی در تفکر و حل مسائل، و واکنش فراتر به هر آن‌چه تکرارشونده و مبتنی بر قواعد است.

۴.صلاحیت چند فرهنگی

دو محرک سازمان‌های ابرساختاریافته، و اتصال جهانی ایجاب خواهند کرد این مهارت را بیاموزیم. این مهارت عبارت است از توانایی فعالیت در مکان‌های فرهنگی متفاوت.

۵.تفکر رایانشی

دو محرک اصلی این مهارت عبارت‌اند از بوم‌شناسی رسانه‌های جدید، و جهان رایانشی. این مهارت عبارت از ترجمه و تفسیر حجم زیادی از داده‌ها به مفاهیم انتزاعی، و نیز فهم داده‌ها بر مبنای استدلال است.

۶.سواد رسانه‌های جدید

سه محرک شامل طول عمر، بوم‌شناسی رسانه‌های جدید، و سازمان‌های ابرساختاریافته دلیل اصلی نیاز به این مهارت هستند. این مهارت عبارت است از توانایی دسترسی منتقدانه و ایجاد محتوا که از اشکال رسانه‌ای جدید استفاده می‌کنند، و نیز اهرم قراردادن این رسانه‌ها برای ارتباطات قانع کننده.

۷.فرارشته‌ای

دو محرک طول عمر، و اتصال جهانی ما را وا خواهند داشت این مهارت را بیاموزیم. این مهارت عبارت است از سواد و توانایی درک مفاهیم چند رشته‌ی دانشگاهی و حرفه‌ای.

۸.ذهنیت طراحی

دو محرک سازمان‌های ابر ساختار یافته، و اتصالات جهانی ایجاب می‌کنند این مهارت را فرا بگیریم. این مهارت عبارت است از توانایی بازنمایی و توسعه‌ی وظایف و فرآیندهای کاری برای رسیدن به نتایج مطلوب.

۹.مدیریت بار شناختی

سه محرک سازمان‌های ابرساختاریافته، اتصالات‌جهانی، و بوم‌شناسی رسانه‌های جدید باعث نیاز به این مهارت هستند. این مهارت عبارت است از توانایی تمایز گذاردن و پالایش کردن اطلاعات از حیث اهمیت، و نیز درک چگونگی بیشینه‌سازی کارکردهای شناختی.

۱۰.همکاری مجازی

دو محرک سازمان‌های ابرساختاریافته، و اتصال جهانی به این مهارت خواهند انجامید. این مهارت عبارت است از توانایی بهره‌وری کار، مدیریت درایوها، و اثبات حضور به عنوان عضوی از تیم مجازی.

5/5 (1 نظر)
x

لینک مطلب در تالار


به منظور بحث و گفتگو در مورد این مطلب، می توانید به تاپیک آن در تالار گفتمان مراجعه نمایید:

x

اشتراک گذاری این مطلب در شبکه های اجتماعی


با به اشتراک گذاشتن این مطلب، فرصت دیدن مطالب مورد علاقه ی خود را به دوستانتان هدیه دهید...!
هم اکنون می توانید این مطلب را توسط شبکه های اجتماعی زیر به اشتراک بگذارید

با اشتراک گذاری این مطلب، دوستان خود را از آن آگاه سازید
x

معرفی مرجع(های) این مطلب


برگرفته از: بازده


x

توضیحاتی پیرامون این مطلب


نویسنده: مت دوچمینسکی

مترجم: امیر پوریانسب

x

فهرست برچسب ها برای این مطلب:


guest
0 دیدگاه
نظرات درون خطی
تمام نظرات
0
تفکرات شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید!x
()
x