پس از اینکه دوستانتان را به جلسه معارفه (پرزنت) شرکت دعوت نمودید، باید در هنگام معرفی کار (پرزنت) در کنارشان قرار داشته باشید، از اینرو اعمال شما در هنگام برگزاری این جلسه را برایتان شرح می دهیم:
برای شروع کورس آموزشی جامع نتورک مارکتینگ در ابتدا بخش اول را مطالعه کنید
مباحث ارائه شده در اين سری آموزش ها :
– آشنايی با صنعت بازاریابی شبكه ای (نتورک مارکتینگ)
– شركت های سالم بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ) و ناسالم (هرمی)
– چرا شغل بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ) پتانسيل بسيار بالايی براي رشد و موفقيت دارد ؟
– اصول نوشتن لیست افراد در بازاريابی شبكه ای (نتورک مارکتینگ) چیست؟
– لیست افراد سرمایه اصلی شما در بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ)
– فروش چيست ؟
– چرا فروش ؟
– چگونگی فروش در بازاریابی شبكه ای (نتورک مارکتینگ)؟
– اصول دعوت به همكاری در بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ)
– دعوت به صورت مستقیم و غیر مستقیم
بخش پنجم:
– آداب حضور در جلسه معارفه (پرزنت) در بازاریابی شبکه ای ( نتورک مارکتینگ)
– آداب پس از پايان جلسه معارفه (پيگيری یا فالو) در بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ)
بخش ششم:
– مشاوره با حاميان در بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ)
– هدف فردا ، برنامه امروز (ویژن)
با ورود یا ثبت نام در کورس آموزشی ویژه علم پول همراه ما باشید
اعمال شما در هنگام برگزاری جلسه معارفه (پرزنت) :
– به هیچ وجه و به هیچ وجه، شما به عنوان معرف نباید دیرتر از میهمان (پراسپکت) خود به محل جلسه برسید.
قبل از شروع جلسه معارفه کار (پررنت)، حتماً اطلاعات زیر را به Presentor (حامی که جلسه معارفه (پرزنت) را برگزار می کند) بدهید :
سن و جنسیت فرد، نسبت ایشان با شما چیست؟ تحصیلات، شغل و شرایط مالیشان چگونه است؟، مهم : از کاری که شما قرار است به وی معرفی نمایید دقیقاً چه می داند؟، در صورتی که می دانستید در مورد بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ) چه دیدگاهی دارد؟
– زمانی که به همراه فرد مدعو خود در محل جلسه معارفه (پرزنت) حاضر شدید، گوشی موبایل خود را به نحوی سایلنت و یا خاموش نمایید که دوست شما هم متوجه این موضوع بشود که جلسه رسمی بوده و باید گوشی خود را سایلنت نماید .
– زمانی که پرزنتور شما وارد جلسه شدند، از جای خود بلند شده و با احترام ایشان را به میهمان (پراسپکت) خود معرفی نمایید.
– در طول جلسه معارفه (پرزنت) رفتار و ظاهر شما باید کاملاً متناسب با یک محیط کاری باشد (در هنگام جلسه آدامس نجوید، لباس ترجیحاً رسمی بپوشید، به هیچ وجه در هنگام برگزاری جلسه، اس ام اس یا تماسی را پاسخ ندهید و با حامیان (بالاسری) و پرزنتور خود با احترام ویژه ای برخورد نمایید) فراموش نکنید که نحوه رفتار شما روی نوع نگاه دوستتان بر کار تاثیر می گذارد.
– زمانی که پرزنتور شما معارفه شرکت را شروع نمود شما دیگر نباید در بین جلسه صحبتی انجام دهید، در واقع تنها و تنها باید پرزنتور شما اطلاعات را در جلسه به فرد مدعو (پراسپکت) انتقال دهد. پس نباید شما توضیحی را اضافه نموده و یا احیاناً خودتان سوالی را از پرزنتور بپرسید! (اگر سوالی برایتان پیش آمد در زمانی دیگر آن را بپرسید)
کاری که شما باید در جلسه معارفه (پرزنت) انجام دهید این است که با دقت تمامی صحبت های پرزنتور خود را نت برداری نمایید، حتی سوال و جواب های مطرح شده در جلسه را دقیقاً بنویسید، چراکه باید تا چند وقت آینده خود شما تبدیل به یک پرزنتور شوید و این موضوع نیاز به اطلاعات کافی دارد، که بهترین مکان برای کسب این اطلاعات، جلسات معارفه (پرزنت) خودتان است.
– نکته : محل برگزاری جلسه معارفه (پرزنت) باید در مکانی مناسب مانند دفتر، کافی شاپ، منزل شما و مانند اینها باشد که در آن مدام صدای تلفن و رویدادهای مختلف که منجر به عدم تمرکز گردد در جریان نباشد. ( منزل خود فرد دعوت شونده به هیچ وجه این ویژگی ها را ندارد)
اعمال شما پس از پایان جلسه معارفه (پیگیری یا فالو):
به طور کلی این نکته را مد نظر داشته باشید که درصد بسیار زیادی از دلایل ورودی شدن افراد به تیم شما، به پیگیری های (فالو) بعد از جلسه معارفه (پرزنت) مربوط می شود. در واقع اگر بخواهیم کار شما را به بازی گلف تشبیه کنیم، مرحله دعوت مانند زمانی است که فرد گلف باز چوب خود را به عقب می برد، جلسه معارفه (پرزنت) مانند لحظه ای می باشد که گلف باز به توپ ضربه می زند، و نهایتاً مرحله پیگیری (فالو) را به لحظه امتداد دادن دست و چوب گلف باز تشبیه می کنیم، بی شک اگر فرد به توپ ضربه بزند ولی دست خود را به سمت هدف مورد نظرش امتداد ندهد، توپ چند متر آن طرفتر به زمین افتاده و می ایستد! و این موضوع کاملاً در کار ما نیز صدق می کند.
پس در پایان جلسه معارفه (پرزنت) تا جای ممکن بلافاصله با دوست خود خداحافظی نکنید، و وی را دعوت به یک گپ و گفت دوستانه در مورد کار با خودتان نمایید.
بعد از پایان جلسه معارفه (پرزنت) ، شما به همراه دوست خود محل جلسه معارفه (پرزنت) را ترک می نمایید، و در فضایی دوستانه مشغول به گپ و گفت با دوست خود می شوید، در اینجا شما یک هدف را باید دنبال نمایید، آن هم این است که به دوست خود کمک کنید که تصمیم نهایی خود را برای انجام کار بگیرد، از اینرو بعد از رفتن پرزنتور از دوستتان بخواهید که خیلی راحت با شما صحبت کند و هر سوال یا شبهه ای در ذهن دارد به شما بگوید.
در اینجا جمله ای که خیلی از افراد از آن استفاده می کنند این است: ” در مورد کار چی فکر می کنی؟”، این یکی از بدترین جملاتی هست که شما می توانید استفاده کنید!، چون اینطوری به فرد القا می شود که اکنون باید تصمیم پیچیده ای بگیرد و باید آنالیز دقیقی انجام دهد! ، و حتی اگر از کار خوشش آمده باشد، برای اینکه فرد باهوش یا فهیمی به نظر برسد سعی می کند مواردی را به عنوان موانعی که باید بر روی آنها فکر و بررسی کند بیان کند! و این در حالی هست که بیزینس ما سرشار از نکات مثبت و ابزار قوی برای رشد می باشد و دلیل منطقی برای رد کردن آن وجود ندارد ( بجز درک نکردن آن … !).
به جای پرسش سوال بالا، این سوال را مطرح نمایید: ” از کدام قسمت چیزی که دیدی بیشتر خوشت اومد؟ یا فکر می کنی در کدام قسمت کار موفق تر هستی؟ “، از پاسخ این سوال، شما یک سرنخ به دست می آورید که متوجه شوید چگونه و در مورد چه موضوعی باید با فرد صحبت کنید…
در صورتی که ایشان سوالاتی داشتند، اگر سوالات مواردی راحت و سطحی بود، می توانید خود شما آنها را پاسخ دهید، ولی در صورتی که سوال یا دغدغه ای کلی و مهم در ذهن فرد بود، می توانید از حامیان (بالاسری) خود بخواهید که به کنار شما و دوستتان آمده و با ایشان در رابطه با دغدغه هایشان صحبت نمایند و پاسخ گوی دوست شما باشند.
در نهایت بعد از اینکه سوالات پایان یافت، به راحتی به ایشان بگویید که ” آیا مایل هست که ثبت نام خود را انجام دهد؟ ” این دعوت به انجام ثبت و قرارداد بی شک اگر با لحنی دوستانه و سوالی باشد، به این معنی برداشت نمی شود که شما قصد دارید ایشان را تحت فشار برای ثبت نام بگذارید. اگر هم ایشان مایل بودند که مثلاً سایت و محصولات را بررسی نموده و کمی فکر کنند، به ایشان بگویید که حتماً این کار را می تواند انجام دهد، و شما مثلاً فردا با او تماس خواهید گرفت تا پیگیر بررسی های انجام گرفته از سوی او بشوید و اگر سوالی هم داشته باشد پاسخ گوی او باشید.
نکته: در صورتی که فرد مایل به بررسی بود، به راحتی روز بعد با او تماس بگیرید و بدون رفتن به حاشیه پیگیر بررسی ها و سوالات احتمالی اش بشوید. (بین روز معارفه (پرنت) و تماس جهت پیگیری (فالو)، نهایتاً می تواند ۲۴ ساعت فاصله باشد)
نکته: اگر احیاناً نیاز به جلسه دومی شد، با حامیان (بالاسری) خود هماهنگ نمایید تا یک جلسه جهت پیگیری (فالو) برای ایشان برگزار گردد.
نکته: در مجموع این را فراموش نکنید که فرد مدعو (پراسپکت) به راحتی می تواند در مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت بعد، تصمیم نهایی خود را بگیرد، پس به هیچ وجه نگذارید بین جلسه معارفه (پرزنت) و پیگیری (فالو) شما مدت زیادی فاصله ایجاد شود.
نکته مهم : در پیگیری (فالو) باید دقت کرد که اول به سوالات سیستمی دوست خود پاسخ داده و بعد ایمان و باور خود به سیستم را به او انتقال دهید و ازاهدافی که برای او می تواند اهمیت داشته باشد و به واسطه این شغل می تواند به آنها دست یابد، با او صحبت نمایید.
نکته: در پاسخ دهی هرگز نباید عصبانی شوید و باید همواره با خونسردی و بدون گارد گرفتن جواب ایشان را بدهید.
نکته: هرگز اطلاعات غلط، دروغین و دارای جو کاذب به افراد ندهید.
نکته: به هیچ وجه در زمان پیگیری (فالو) ، اشاره های خاص نکنید، چشمک نزنید و یا با دوستانتان در گوشی صحبت نکنید.
نکته: در میان صحبت های حامیتان (بالاسری) که مشغول پیگیری (فالو) دوست شما هستند به هیچ عنوان صحبت نکنید.
نکته: هرگز پیگیری (فالو) را قطع نکنید، حفظ ریتم و آهنگ در پیگیری (فالو) بسیار مهم است. تداوم در پیگیری (فالو) خودبه خود باعث ایجاد موفقیت می شود. بسیاری از افراد در نتورک جهان وارد شده اند که در نوبت اول و یا دوم معارفه و پیگیری نظر منفی داشته اند، ولی نهایتاً امروز از مدیر فروشان بسیار قدرتمند در شرکت خود شده اند.
نکته: در نهایت این موضوع را به یاد داشته باشید که از هر چند نفری که شما به کار معرفی می نمایید، بعضی از افراد به شما جواب مثبت داده و بعضی جواب منفی، بی شک این امری کاملاً طبیعی می باشد، مطمئن باشید با گذر زمان هرچقدر که تجربه، اطلاعات و مهارت شما افزایش یابد درصد موفقیت های شما نیز افزایش میابد.
انسان ها گاهی پیروز می شوند و گاهی چیزی یاد می گیرند …
نکته: این موضوع را فراموش نکنید که شما نماینده یک شرکت قانونی بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ) هستید، پس با خیال راحت فکر کنید، حرف بزنید و رفتار کنید. همیشه طوری باشید که مشتری شما دوست داشته باشد به جای شما قرار بگیرد.
دوست عزیز
تکنیک های تیم شما برای پرزنت و فالو چیست؟
با توجه به همه گیر شدن بازاریابی شبکه ای از نظر شما تکنیک های پرزنت و فالو موثرند یا خیر؟
چه راهکاری برای جذب افراد جدید پیشنهاد می کنید؟
“نظرات خودتون رو با دوستانتون به اشتراک بذارید”
با ورود یا ثبت نام در کورس آموزشی ویژه علم پول همراه ما باشید
ادامه دارد…